#42 – Smak lata? Pstrąg Roztoczański – świeży, smaczny, ekologiczny

Pstrąg Roztoczański z Bondyrza to kulinarna wizytówka Roztocza. Ryba hodowana ekologicznie jest świeża i smaczna. W Chacie Rybaka podawana jest zarówno klasycznie, jak i pod postacią pierogów czy na pizzy. A komu posmakuje, może wziąć rybkę na wynos ze sklepiku. Paprykarz z pstrąga cieszy się dużym uznaniem, podobnie sałatki czy szaszłyki.

Kontent Turystyczny
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.